Vyhráno ale není

Žádné komentáře u textu s názvem Vyhráno ale není
Vážený pane Kverku,
máme pro vás skvělou zprávu! Divoká příroda v národních parcích si může na chvíli vydechnout. Poslanecká sněmovna ve středu 1. března přesvědčivě zamítla likvidační senátní návrh novely zákona. Zároveň nadpoloviční většinou 117 poslanců potvrdila původní a lepší sněmovní verzi. Její rozhodnutí znamená pro ochranu nejcennějších ostrovů české přírody krok vpřed.
Za záchranu divočiny v národních parcích se postavilo 51 460 lidí, necelé čtyři stovky vědců, 70 profesorů, ředitelé všech našich národních parků, federace EUROPARC, zahraniční i tuzemské organizace a spolky a desítky osobností kulturního života. Náš hlas byl slyšet. Od srdce děkujeme za pomoc a podporu!
Dnes máme rozhodně důvod k oslavě. Naše společné úsilí o dobrou ochranu našich národních parků ale pokračuje. Novelu zákona totiž teď musí podepsat prezident Miloš Zeman. Pokud se tak nestane, poputuje zpět do sněmovny k opakovanému hlasování. O dalším vývoji Vás včas budu informovat. Nejčerstvější zprávy naleznete na facebookové stránce Česká divočina a na webu.
Úspěchů můžeme dosahovat jen díky podpoře tisíců lidí, jako jste Vy. Pravidelná podpora nám umožňuje pokračovat v naší práci každý den. Staňte se také jedním z dárců Hnutí DUHA a pomozte nám chránit divokou přírodu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

css.php