Umíte se těšit?

Žádné komentáře u textu s názvem Umíte se těšit?
Já ano.
Norský web našel díru v předpovědi pro sluníčko. Uvidíme, budou určitě upřesňovat.
To ten den začíná! Podařilo se mi smazat celý příspěvek, tak začínám znovu, zklamaný sebou.
Ale, zase jsem ve schránce objevil tuhle známku a protože jsem je kdysi sbíral a hlavně s tématem přírody, udělala mi velikou drobnou radost. Nechci se nad ní přehnaně rozplývat, ale jen, jak je graficky hladká. Jak vychytáno posazení obou otakárků na kytku, kde je opravdu najdete! Mám se podívat po vlastní fotce? Na důkaz? Zbytečné.
Ozkouším ji tu po ránu na vás, než přejdu k tématu.
Kdo chcete, poslouchejte od čtyř hodin (třeba v pátek) probouzení ptačího dne. S námi to v sobotu nezažijete, chodíme pozdě kvůli lidem. Vyzkoušeli jsme oboje. Věřte.
Bude to už 17. setkání a bude hezké. Bude takové, jak byla předešlá. Kdo už přijít nemůže a znali jste ho, věnujte mu chviličku.
Parkovat se bude přímo na našem pozemku v Slavičím háji, nebo před závorou, odemknu ji. Kdo chcete, přijďte třeba v půl na pár slov mimo.
Půjdeme ke Zvolínku, to je rybník, kde jsem v začátcích okroužkoval samičku strnada rákosního a ještě tu zimu ji poblíž Mantovy chytli, oškubali a hned co prošla kuchyní, sežrali. Byl to křest ohněm pro začínajícího kroužkovatele.
K rybníku je to procházka lehká, stačí dalekohled a šněrovací boty.
Řeknu vám za oba kolegy, proč záměr vzniknul. Slavíci tam možná už budou, každý z příchozích se těší hlavně na jejich chytání. Vezmu s sebou knížku, bude za 200 a podepíšu ji těm, kdo ji ještě nemá a hodila by se mu.
Vezměte s sebou srdce, přijde si na své a vyzkoušíme, že dokud tluče, je důvod k radosti. Život, co každý z nás máme, je neskutečnost nadrozměrná. Jiný nám nikdo nedá a každý si na ten svůj můžeme sáhnout. To je od něho poctivé.
V společném dopoledni by každému mohlo být hezky!
ČSO, která akci po republice zastřešuje, dodala materiály k propagaci. Rozdáme je a dětem drobnosti. Spoustu jiných takových odnést nepůjde, jsou pocitové, ale já jsem si na nich vystavěl dny. Jsou prostorem k radování.
Přijďte se sejít a poslechnout komentář. Jeden druhého, ptačí chór a hlavně jaro.
Běžte do háje!
Ze slavnostního otevření ptačího parku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

css.php