K počasí i blogu

Žádné komentáře u textu s názvem K počasí i blogu
Dobré ráno, vážení návštěvníci slavičí stránky.
Nebudu se nad velikým zájmem o blog v skromnosti pozastavovat, ale rekordy padají i tady, tedy jenom tady (strašné obraty). Anebo se pozastavím.
Vedu jej teď každý den hlavně proto, že prostě – kdy jindy?! Teď máme „sezónu!“. Teď byste měli vědět, kdy přiletí a jak na ně i pro vaše radosti soukromé. Blog by to měl umět nabídnout. A jestli je někde slabší, ptejte se. Když už u něj společně trávíme čas. Ať jste spokojeni.
Povíme si, ale na to je ještě čas, jak odlišit dva „naše“ rezavé slavíky. Ono to tu je jistě uskladněno, ale my to oprášíme a zaktualizujeme. Materiálu je dost.
A teď ještě k tomu počasí.
Uvažujme, že jsme v Čechách.
Tady má být „nejhorší“ pátek, ale ono to tak divoké nebude. Dnes to za oknem vypadá neprohraně. Šedivák nebyl, sníh nepřijde. V obrovské obavě mi z Bousova volali lidé, co mají udělat s vlaštovkami. Že o ně ztrácí zájem. Nic, musí počkat. Vlaštovky v sebezáchranném chování zmizí k hladinám, tam přežijí. Tam se „to rodí“ ještě pořád. A k hnízdištím přistoupí s oteplením. Ale pak to může frčet! A to jsou momenty, které do mne pumpují sílu. Energii, chcete-li.
Velmi bych vám doporučil, kdo můžete, buďte šťastni. Žijeme a přeci ne špatně.
Dosáhněte si každý na nějakou drobnou radost třeba, že už jste konečně dojedli vařená vajíčka a můžete přejít k jinému. Třeba na medvědí česnek. Ano, je toho všude plný internet, ale ne bezdůvodně. Zkuste ho na procházce otestovat hned tak naostro, jak se tam potkáte. Poznáte ho doufám?
Večer pověsím aktualitu z hledání tak, jak jste zvyklí.
Kdo budete mít čas, přijďte na chvíli k zelené stránce a jejim písmenkům.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

css.php