Na každém z nás

Žádné komentáře u textu s názvem Na každém z nás
…ještě jednou děkuji za Váš podpis pod výzvu poslancům a poslankyním, aby nedopustili likvidaci národních parků České republiky.
Za týden poslanecká sněmovna rozhodne o tom, zda v českých národních parcích přestane mít hlavní roli divoká příroda. Poslanci budou jednat o senátním návrhu, který by v případě přijetí umožnil i v nejcennějších územích národních parků lovit veškerou zvěř, budovat přehrady, asfaltovat nové cesty nebo převést lesy do režimu hospodářského využití, kde bude umožněna těžba dřeva. Otevřel by také cestu nové masivní výstavbě.
Přijďte s námi 21. února symbolicky „za pět dvanáct“ na Malostranské náměstí motivovat poslance, aby odmítli senátní návrh a schválili svou původní sněmovní verzi.
Půjde o vyvrcholení úsilí Hnutí DUHA, které se ze všech sil snaží destrukci klenotů české přírody zabránit. Pod výzvu poslancům se za pouhé dva týdny podepsalo více než 16 tisíc lidí. Spolu se signatáři petice za dobrý zákon o národním parku Šumava se tak za ochranu přírody národních parků postavilo více než 80 tisíc lidí.
Už 21. února v odpoledních nebo podvečerních hodinách bude sněmovna hlasovat. Zamítnutí senátního návrhu a přijetí původní sněmovní verze zákona podporují stovky osobních e-mailů, které do poslaneckých schránek chodí. Hnutí DUHA ale bude před hlasováním přímo na místě a ukáže, že za kampaní stojí skuteční lidé.
Pokud můžete, přijďte prosím předat výzvu poslancům a poslankyním spolu s námi. Přítomnost každého z Vás má velkou váhu.
Kdy: v úterý 21.2. 2017 od 11:55
Kde: Malostranské náměstí, Praha 1
Je to pořád dokola!
Když už se podaří někde něco uhájit, je to jen na chviličku. Jak může sešlost senátorů převážnou většinou hlasů takhle se projevit. Co jsou takoví vlastně zač? Jak se rozhodnou ti rozhodující v úterý? Pod tlakem čeho a koho kde který z nich utáhne zdravému rozumu u krku smyčku?!
Tahle republika se čím dál výrazněji před našimi zraky ubírá do ……
Nebuďme ovcemi, když svoboda je tím, o co jsme snad ještě dočista nepřišli! Alespoň v rozhodování.
Zkusme pomoci.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

css.php