Připravuje se…

Žádné komentáře u textu s názvem Připravuje se…
Způsob, kterým letos na slavičím blogu dobíhá konec roku je nezvyklý jak pro vás, tak pro jeho tvůrce.
Ukazují se za pochodu věci, které by mohly pomoci mnohému. Jsem tak zvyklý i z výzkumu, vše probíhá též „za pochodu“, jak přicházejí podněty.
Tady bude dobré asi vždy čtenáře „naladit“ dopředu na téma následující, aby se už při čtení článku současného mohl takový rozhodnout, jestli přistoupit i příště, anebo vynechat.
Takže – pro díl číslo 19 se chystá pokračování v kultuře.
Podíváme se za výstavami. Byly dosud tři, fotek mám i díky přátelům dost, bude to milé. Kdo v pondělí přistoupíte, najdete něco, co ještě nebylo. Alespoň ne v takto ucelené formě.
Čtvrtá výstava je zamýšlena na rok 17, kdy si výzkum připomene 35 let od zahájení. Brr, šílené!
Co všechno se změnilo? Třeba „Listopadem“, když právě dnes přečíst o výročí od úmrtí pana prezidenta. A se svobodou? Tu si dnes konečně může každý uchopit po svém. Získali jsme ji a já se z ní těším bezmezně. K ostatním výdobytkům toho zlomu budu zdrženlivější, abych příliš nemoralizoval.
Tedy zítra představím výstavu proběhlou v Mladé Boleslavi, později v Bakově nad Jizerou a pak dolnobousovkou. Tato plastika je z ní.
Bylo to krásné pokaždé. Vždyť jenom lidi, které jsem oslovil o slovo za slavnostních vernisáží, neodmítl jediný! Fakt skvostná sbírka osobností, však si na ně počkejte. Co na tom přesmutné, že někteří už tu nejsou. Myslívám na ně v časech, kdy hlavu uvádím do ticha. A nechávám s důvěrou v oddanosti znamení Ryb. Ona dobře ví, jak té své „chemie“ využít.
Hezkou neděli, kdo jste přišli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

css.php