Dorazila zásilka!

Žádné komentáře u textu s názvem Dorazila zásilka!
Mimořádné hlášení!
V úterý 7.května 2013 dorazila zásilka na VPZ, proběhlé v sobotu 4.května. Roztrhaná, omlácená, znechucená a utrmácená, se špatným směrovacím číslem. Místo 294 02 byla na konci šestka, později kdesi přepsaná na dvojku.
Moc tomu nerozumím, s přihlédnutím v jakém století žijeme. Balík stejně musí někdo přečíst, pak se mohl dočíst, že jde o Kněžmost a ne o Březno. Distributor, ikdyž napsal špatné číslo, nechápu kdy to odeslal, že to nabralo takový skluz. A taky nevím, proč má špatné číslo.
Taky si nedovedu představit, co s tím „pošta“ vyvádí, když to dodá v tak zoufalém stavu. Nebylo by od věci zabalit ředitele a odeslat ho z Prahy 5 do toho Března. To by si užil! Myslím, že by někde kolem Benátek vylez´ či snad už vypad´a někomu dal přes hubu. Časopisy s leštěnou obálkou jsou jak z pračky, ještě že to bylo v igelitu zalepené. Že se ten koktejl nevylil.
Na každý pád – kdo z účastníků byste jel přes Kněžmost, objednejte se (hlavně ti s dětmi) a já vám něco věnuji. Jsou tu pěkné věci a řada z nich za rok propadne.
::: Už jsem to měl nafocené, že to tady pověsím, ale kvůli adrese to dávat nebudu. Upadli byste! Nechám si to ale, kdyby se někdo ohradil. A to jsem jim chtěl svěřit, když teď aktivně opisují ty ceny benzínu, že by mohli počítat po roštích slavíky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

css.php