Ať žijí dožínky!

Žádné komentáře u textu s názvem Ať žijí dožínky!

Věděl jsem to! Jak vlezu do terénních zápisků a převádět je začnu do knihy kontrol, teprve začnu pořádně objevovat. Do té doby jsem jen zaznamenával. Jak se objevil čerstvý kroužek mých čísel, už jsem dál nehledal a věděl, že kontrola je na světě. Jenže – teď dohledávám jeden z nich a nemůžu uvěřit. Vracím se ještě do původních zápisků pro ověření, všechno sedí. Co jsem našel?

2. srpna na Žehuni mezi pochytanými slavíky jsem okroužkoval mladého, který se 8. 8. zastavil v noci v Slavičím háji! To je překvapení. Konečně mám letní pohyb obráceně, od jihu k severu. Potřeboval jsem takový výsledek. Není všechno, co se točí nad regionem v začátku srpna pod tmou, jen odlet. U mnohých dobíhá “zapisování“ a ukládání, jiní ovšem už letí.  

Příští rok už možná pochopím celé. Potřebuji ještě v kontrolách posílit. Některou z myšlenek možná i zahodit, nad tím se truchlit nedá. Jde o cestu velkého objevování, nesmírně zážitkovou, častých překvapení. Jedno takové mi připravil úvod ukládání dat do „mezisešitku“. Třeba tam ještě čekají další, kdo ví.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

css.php