Události včerejška

Žádné komentáře u textu s názvem Události včerejška
Mnoho blogů si připomíná výročí narození pana prezidenta, já sem nic dávat nebudu, ale vzpomínám taky. Ti břídilové, co přišli po něm, mi nic takového neumožnili a ani už neumožní. Nemají za mák slušnosti a kdyby jen to!
Pak také vyšel ve zpravodaji zdejším čerstvě zajímavý text o znečišťování ovzduší čpavkem a jinými příšernostmi. Je na webu obce. Odkaz sem dávat nebudu, aby to nevypadalo, že pořád Kněžmost jen bičuji. Mezi obyvatelstvem to je za tři roky už druhý(!) hlas, který se nechce stydět před svým nosem. Třeba ještě nějaký přibyde, protože zátěž graduje, ale možná taky ne. Lidí tu je ke dvěma tisícům, tak to tak odpovídá.
Třetí událostí je sníh na horách a to může být problém pro táhnoucí ptáky. Značné množství jich čeká na přelet pod horami a spotřebovává v sobě zásoby energie, které měly přelet zajistit. Jedná se hlavně o lovce létajícího hmyzu jako jsou lelkové.
Čtvrtou událostí je zpětné hlášení, které přišlo dnes do mailové pošty z Kroužkovací stanice a ke kterému zaujmu postoj v nejbližších dnech. Je zajímavé, zatím můžete hádat odkud je. A abych Vás ochladil, Afrika to samozřejmě není. A netýká se slavíků. Týká se pěvce, který je letos vyhlášen cílovým druhem zájmu ornitologů. A bohužel je smutné.
No a pátou událostí je chuť napsat článek, který nosím v hlavě několik dnů a bude se jmenovat Příběhy ulic. Nelekejte se, nebudeme se pohybovat v ulicích smyslu slova pravého, půjde o něco docela jiného.
Připravím zítra.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

css.php