Dopisovatelům

2 komentáře u textu s názvem Dopisovatelům
(Zvláště pro Kateřinu S.)
Posíláte-li dotazy přes blog, uvádějte zpětnou adresu, jinak Vám nemohu odpovědět.
Z akcí pro veřejnost pořádám pouze jarní Vítání ptačího zpěvu, jinak nedovedu žádný jiný termín nabídnout. Jste-li někde poblíž našemu regionu, přijďte na jaře první sobotní dopoledne v máji mezi nás. Vše najdete tady. Pro rok 2016 bude nabídnuta ještě jedna možnost zjara a sice Noc slavíků. Proběhne na přání místních obyvatel v městské části Zahrádky v nově budovaném Slavičím háji, v Dolním Bousově na Mladoboleslavsku. I tato akce bude mít upoutávku mimo jiné tady na slavičím blogu. Začátek bude před setměním včetně odchytu pro kroužkování, konec zcela jistě před půlnocí.
Máte-li dokonce zájem přistoupit mezi ornitology s výhledem stát se kroužkovatelem, možné to samozřejmě je. Začněte členstvím v ČSO (vše mají na webu) a pak se můžete posunout dál. Neodradí-li Vás tato cesta, můžeme se před zkouškami setkat nad přípravou. Funguji co jeden ze školitelů v regionálním rozměru.
Chcete-li informací víc, buď uveďte zpětnou adresu nebo využijte možnosti diskuse pod texty.
Přeji hezký čas a držím palce Vašim případným krokům. V naší ornitologii funguje fůra zajímavých lidí, zapálených a většinou velmi slušných.
Z Kněžmostu Pavel Kverek

2 odpovědi na “Dopisovatelům”

  1. Dobrý večer,děkuji za krásnou odpověď.Trochu mě vyděsila přemíra informací o migraci těch našich opeřených drahokamech.To do hlavy nenacpu 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

css.php