Kontrolní odchyty jsou kroužkovateli odměnou

Žádné komentáře u textu s názvem Kontrolní odchyty jsou kroužkovateli odměnou

Všechna ta zavírání obrouček se slavičími čísly jsou zakládáním naděje na odchyt kontrolní. Často se na takový člověk nadře, ale úsilí se vyplatí. Najednou máme posun v bádání a možnost porovnávat. Místo kroužkování, změny v rozměrech či jejich ztotožnění, chování slavíka se zkušeností směrem k člověku, máme i prostor k pohledům „do dálky“.

Vždycky, když v prstech otáčím a posouvám čísla pro zapsání, vždycky to za mnou přijde. Myšlenky na uběhlé. A kroužku závidím. Závidím, že ví na slavíka tisíckrát víc než já. Létá s ním za sluncem a pak se vracejí domů. Se mnou se nemažou a nechávají o vědomostech kusých. I ty však s chutí převracím ze všech stran s hlavou ve střehu. Musí nám stačit kroky jen pomalé, víc nevydupeme. Proto onu pověstnou káru táhnu krajinou takových let. V začátcích jsem se s ní víc plazil, chabě postrkoval. To už je pryč, legrace končí. Znalosti kvartetu desítek let neodpovídají, bylo vážně nezbytné přidat do kroku. Naštěstí nabídla pomoc zpívající krabička a vycházky s ní jsou efektivní.

Na obrázku je křídlo, poškozené útokem predátora. Schází 10. ruční letka s 1. loketní. Jde o dalšího z hrdinů, jenž se vysmekl smrti.

Chytání pro kroužkování je díváním se do slavičích dnů z hrstky centimetrů. Hodí se u toho být pozorným a fantazii povolit opratě.

Protože už bych sklouzl do vypisování magnetických efektů, co zálibu dělají závislostí, vstup dnešní končím.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

css.php