Poděkování neznámému

Žádné komentáře u textu s názvem Poděkování neznámému
24. 11. 2015 v 11.30
Dnes mi z redakce Boleslavského deníku poslali upozornění, abych nebyl překvapen, až se moje jméno objeví na seznamu nominovaných (v elektronické podobě i v tisku). Že ovšem v tuto chvíli nemohou sdělit nominujícího (z okolí) ani jeho odůvodňující komentář.
Jistě, že mi to nevadí, ale časem se to snad dozvím. Jen bych chtěl prostřednictvím slavičího blogu (chodí-li na něj dotyčný) poděkovat. Možná se teď usmívá.
Budu zřejmě v dobré společnosti nominovaných, podle toho, co jsem si o anketě přečetl. A vadit mi nebude, nepostoupím-li výš, pak ještě výš, až mezi ty – nejvýš. Jsem šťasten za projev podpory. Kdybych věděl, kdo to je, daroval bych mu moji knížku. Ani zatím nevím, proč mne zvedá nad jiné.
Hodně mne trápí současné dění tady, věci, které se vracejí před období naší účasti v politice. Podobně mne vytáčí přístup ke krajině, neurvalost a jednodruhové vidění hospodaření (nemyslím regiony jinde, o tom jsem ale psal, třeba pod Studénku je milé vzhlížet i při současném systému).
A tak jsem si rebelií lokálně vykoledoval. Neumím couvat, usmívat se z prohnanosti. Nemám to zapotřebí. Ani bych se ve frontě poklonkujících neudržel.
Nominaci od neznámého vnímám jako v pravou chvíli přicházející záblesk za tunelem. Pozažene chmury.
Ještě, že není před volbami. Teď mi to nejspíš projde.
Tady je odkaz na stránky, kde v sobotu budeme šťastni: http://www.humprecht.cz/akce

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

css.php