Předpověď na zítra

Žádné komentáře u textu s názvem Předpověď na zítra
Nemyslím teď na počasí, to zas nějak dopadne. Vezměte si každý raději po deštníku, není se kde skrýt.
Předpovědí myslím odhad zítřejšího vývoje akce.
Nejvýraznější komplikací je skutečnost, že ani dnes do schránky (prvně v historii) nedorazil balík s tiskovinami k propagaci ornitologie. Dotazoval jsem se minulý týden a jak zmíněno jinde – mělo být. Rychle jsme se tedy vrhli na improvizaci, tiskoviny nebudou žádné, ale zato bude občerstvení. Jarda uzenář připraví po liberecké uzence a pečivo bude ode dneška. Stavím se u něj před pátou ráno. Když nebude padesátka stačit, budeme je půlit.
Moje rodina přispěla též, budou odznáčky z textilu a do soutěže jsme rychle vykovali cenu „Slavičí pírko“.
Už vás slyším – jdete za přírodou a ne fasovat, ale ona by nějaká pozornost být měla. A samozřejmě pro děti máme zas acháty a nějaký ten pazourek. Když si doma vezmou k němu starý pilník, mohou si něco cvičně zkusit podpálit.
Jinak vše ostatní platí. Od rozednění na mostku přes potok. Parkovat budeme tak nějak podél té cesty, nebo na vjezdu do louky. Snad se to zvládne, bude to vyžadovat ohleduplnost od každého. To všechno ale překročíme a pak už se necháme oblažit krajinou pod hranicí Českého ráje. Přijíždět můžete přímo do místa klidně i kolem osmé, budeme tam, problém v tom není!
Tak zítra, za osadou Šlejferna na polní cestě za rybníkem, nashledanou na třináctém ročníku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

css.php